Gemserfysio houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, een registratie bij van uw medische, administratieve en persoonlijke gegevens. Op deze registratie is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet bevat regels met betrekking tot het doel van de registratie, de aard van de gegevens die worden geregistreerd, het beheer van de gegevens, de personen die toegang hebben tot die gegevens en het inzagerecht van de patiënt. Daarnaast is de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst van toepassing (WGBO). Als uitvloeisel van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is ons Privacyreglement van toepassing:

 • Er worden alleen gegevens in uw dossier opgeslagen die van belang zijn voor uw behandeling.
 • Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking.
 • Uw behandelend fysiotherapeut beheert uw dossier. Binnen onze praktijk heeft een aantal andere personen toegang tot uw dossier. Dit zijn eventuele stagiaires die met uw fysiotherapeut meelopen, waarnemers en administratieve medewerkers. Voor allen geldt een geheimhoudingsplicht.
 • Uw persoonsgegevens worden ten behoeve van de behandeling gebruikt voor afstemming met eventuele verwijzers.
 • Uw persoonsgegevens worden door derden voor uw digitale dossier, voor de declaraties en voor klanttevredenheidsonderzoek verwerkt. Met deze derden hebben we afspraken over bescherming van uw persoonsgegevens.
 • Aan anderen worden geen gegevens worden verstrekt, tenzij u of uw wettelijke vertegenwoordiger daarvoor uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven
 • U heeft het recht om uw dossier in te zien. Indien u van mening bent dat er onjuiste gegevens in uw dossier staan, dan kunt u vragen deze te wijzigen of te verwijderen.
 • Na beëindiging van uw behandeling wordt uw dossier nog 15 jaar bewaard. Daarna wordt het vernietigd.
 • Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Download de uitvoerige versie van onze privacyreglementpdf. Daarin treft u welke gegevens er worden geregistreerd in de uitgebreide versie van het Privacyreglement hierboven.

 

Contactgegevens

Gemserfysio
THIALFWEG 17
8441 PV
Heerenveen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0513-229201

De pagina die u wilt bekijken bestaat niet (meer). Ga naar de homepage of maak een keuze uit het menu.

Met vriendelijke groet,
Gemser Fysio Heerenveen

Je kan nu artikelen aanpassen door op het bewerk-icoontje te klikken.

Kom je er niet uit? Bel of mail even naar Peter Wouda, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24573020.

Met vriendelijke groet,
Peter Wouda
Noordoost.nl Heerenveen

U kunt Gemser Fysio hier vinden:

Thialfweg 17
8441 PV HEERENVEEN
Telefoon: 06 – 50 63 24 48
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wilt u weten wat wij met uw gegevens doen? Lees dan eerst ons privacyreglement.

Hiermee ga ik er mee akkoord dat Gemser Fysio mijn gegevens verwerkt. Wilt u weten wat wij met uw gegevens doen? Lees dan ons privacyreglement.

 

Sinds 1 januari 2006 kunt u zonder verwijzing van de arts naar de fysio-manuele therapeut.
Er zijn een aantal zorgverzekeraars die in hun polisvoorwaarden hebben opgenomen dat u wel een verwijzing nodig heeft om de intake, het onderzoek en de behandelingen vergoed te krijgen, ook al is wettelijk bepaald dat u geen verwijzing meer nodig heeft.
Voor aandoeningen die op de “chronische” lijst staan is altijd een verwijzing nodig.
Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie en manuele therapie is opgenomen in uw polis.

Op Independer.nl vindt u een uitgebreid overzicht van diverse zorgverzekeraars.

Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract gesloten zodat ik uw nota’s rechtstreeks kan indienen. U heeft er dan zelf geen omkijken meer naar.
Is dit niet het geval dan krijgt u een nota, die u zelf, indien van toepassing, bij uw verzekeringsmaatschappij in kunt dienen. De tarieven die wij hanteren vindt u in onderstaand overzicht.

Bij Gemser Fysio geven we beweegadvies aan cliënten die moeite hebben om zelf in beweging te komen of te blijven, wij kunnen u helpen een programma samen te stellen waar u zich prettig bij voelt en wat geschikt is voor uw situatie.

Persoonlijke begeleiding is meer dan alleen een trainingsschema opstellen voor in het sportcentrum zelf. Een beweegadviseur geeft klanten ook begeleiding en advies als ze bijvoorbeeld buiten willen gaan fietsen of hardlopen. Een beweegadviseur is een allround vakman die verstand heeft van het in beweging krijgen en houden van mensen. En die het bewegen integreert in het dagelijkse leven van de klant. Want alleen zo levert training een optimaal rendement op.

Door aanwezigheid van een landelijk netwerk van sportfysio’s, diëtisten, inspanningsfysiologen, sportpsychologen, medisch specialisten en een goed contact met huisartsen kan het inwinnen van beweegadvies voor iedereen nuttig zijn.

revalidatie apparatuur gemser fysioDoor jaren ervaring met het begeleiden van Nederlandse topsporters kan ik zowel de individuele sporter als een team ondersteunen in:

 • Planning, advisering en uitvoering trainingsprogramma’s
 • Fysio-manueeltherapeutische ondersteuning bij training/wedstrijd/stage
 • Testen en meten van de fysieke gesteldheid
 • Advisering binnen landelijk netwerk specialisten

Sinds 1995 heb ik meerdere teams en individuele sporters begeleid. Door het werken met topkrachttrainers heb ik kennis en kunde opgedaan om naast de reguliere fysiotherapie een zeer onderbouwde revalidatie te kunnen geven.

 

Revalidatie

De revalidatie vindt plaats in een nieuw ingerichte oefenzaal. Enkele voorbeelden waarbij Gemser Fysio kan ondersteunen:

 • Revalidatie na knie operatie (bijv. VKB-plastiek, meniscusoperatie)
 • Revalidatie na HNP operatie
 • Optrainen voor een operatie
 • Trainen van belastbaarheid bij chronische aandoeningen (bijv. Instabiliteit lage rug)
 • Belastbaarheid houden/verhogen bij chronische aandoeningen (bijv. M. Bechterew)

 

revalidatie en sport gemser fysioSport

In de nieuw ingerichte oefenzaal en in de directe omgeving van de praktijk zijn er prima omstandigheden om te trainen. De training zal worden opgebouwd afhankelijk van wat de hulpvraag/doelstelling is van sporter/klant.

Eén van de grootste belemmeringen om structureel aan de conditie te werken, is een gebrek aan motivatie. Het is vaak niet eenvoudig om jezelf keer op keer aan te sporen actief te worden en te blijven. Persoonlijke begeleiding is de meest effectieve trainingsmethode om jezelf in conditie te brengen. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin. Gemser Fysio stemt het programma volledig af op jouw doelen en wensen.
Ook als je al een gezonde levensstijl hanteert kan persoonlijke begeleiding net dat beetje extra bieden om jouw doelstellingen te bereiken of zelfs de lat nog hoger te kunnen leggen.