Onze overtuiging

Wie is Erik Gemser?

erik gemser website  Mijn naam is Erik Gemser.

Ik ben in 2009 gestart met mijn eigen praktijk vanuit de passie die in mijn opleidingsjaren is ontstaan voor het vak fysiotherapie. Naast fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in manuele therapie en (sport) revalidatie. Na mijn opleiding heb ik in verschillende praktijken in Nederland ervaring opgedaan.

Tot op heden begeleid ik regelmatig topsporters in voorbereiding op- en tijdens deelnemen aan grote toernooien. Deze kennis en ervaring gebruik ik dagelijks om mijn cliënten (weer) in beweging te krijgen.

In mijn behandelingen is persoonlijke aandacht voor mijn cliënten van groot belang. Het stellen van de juiste vragen tijdens de eerste intake helpt mij om een beeld te krijgen van de dagelijkse leef- en werkomgeving van mijn cliënten. Verder ben ik gepassioneerd in mijn werk en sporten als ijshockey, windsurfen en wintersporten. 

 

 

Wat doen we bij GemserFysio?

Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en sportbegeleiding. Wij bieden diverse behandelingen waaronder dry needling, medical taping, oefentherapie en inslijpen van functionele bewegingen. Daarnaast adviseren wij op het gebied van houding en beweging op het gebied van werk, sport en/of lifestyle.

Binnen de sportbegeleiding zorgen we voor de planning, advisering en uitvoering van trainingsprogramma’s. Verder beschikken we over de middelen om de fysieke gesteldheid van onze cliënten uitgebreid te testen en te meten.

Wie is Erik Veen?

portret erik veen gemser fysio heerenveen  Mijn naam is Erik Veen.

Ik ben 31 jaar, wonend in Rottum. Na het behalen van mijn vmbo-diploma heb ik mijn ‘sport’ hart gevolgd door te starten met het CIOS in Heerenveen. Hier heb ik het uitstroomprofiel fitness health en management genuttigd en heb ik ook certificaten gehaald voor de kleine profielen golf en judo. Met mijn fitness diploma’s op zak ben ik ruim 6 jaar werkzaam geweest als fitness instructeur, spinninginstructeur en personal trainer bij Gymnasion en later Sportstad Heerenveen.
Tijdens mijn werk als personal trainer wakkerde ik een grote interesse aan om meer van het menselijk lichaam en met name het bewegen te weten te komen. Vanuit deze interesse heb ik de keuze gemaakt om te starten met de opleiding fysiotherapie te Groningen. Na 4,5 jaar te hebben gestudeerd heb ik in 2017 mijn diploma als fysiotherapeut gehaald. Direct na het behalen van mijn diploma ben ik aan het werk gegaan als fysiotherapeut bij Gemser Fysio.
Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan door stage te lopen in een verpleeghuis en in twee eerste lijn praktijken. Naast mijn fysiotherapie carrière run ik een eigen bedrijf gericht op personal training genaamd REAL-PT (www.real-pt.nl) en ben ik werkzaam als krachttrainer en fysiotherapeut bij ijshockeyclub UNIS Flyers. Ook ben ik te vinden bij Heerenveense Boys als fysiotherapeut en conditietrainer.
Zoals ik al benoemde ben ik iemand met een grote passie voor sport. Van kleins af aan heb ik veel sporten beoefend waaronder voetbal, kickboksen, wielrennen, hardlopen, survival en krachttraining. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden in het krachthonk, op de golfbaan en in de dojo. Stilzitten is dus niet echt mijn ding.
De combinatie van mijn gedreven passie voor sport, mijn kennis van de trainingsleer, mijn ervaring in het begeleiden van mensen in de (top)sport en mijn enorme drive om mensen te helpen sluiten naadloos aan bij de visie van Gemser Fysio.

Onze filosofie

We geloven we in een geïntegreerde aanpak van duidelijke informatie van de cliënt, een duidelijke diagnose (anamnese) en een gestructureerd persoonlijk behandelplan. Zowel onze verwachtingen als die van de cliënt worden besproken en vastgelegd. Elk advies wat wij kunnen geven om u (weer) in beweging te krijgen op welk gebied dan ook, zullen wij u meegeven!

Van passie naar ambitie in fysiotherapie

Ons idee

Het beste uit de sport, de nieuwste ontwikkelingen uit de wetenschap en de bereidheid om tot het uiterste te gaan om onze clienten (weer) in beweging te krijgen!

VAN PASSIE NAAR AMBITIE IN

FYSIOTHERAPIE

 

erik gemser websiteErik Gemser

Fysiotherapeut

Opleidingen:

1996 Fysiotherapie Hogeschool Utrecht
2005 Opleiding Manuele Therapie SOMT te Amersfoort
2009 Verkorte Master Opleiding Manuele Therapie SOMT te Amersfoort
2014 Dry Needling Amsterdam

Werkervaring

1996 - 2006 SMC Olympiaplein (Apollolaan) Amsterdam
1996 - 2006 Thyon 2000 (Wintersportpraktijk in Zwitserland)
2006 - 2008 TIGRA Heerenveen
2008 - 2009 Praktijk voor Manuele Therapie Moerings Boornbergum / Beetsterzwaag
2009 - heden Praktijk Gemser Fysio Heerenveen

2015             Mede eigenaar en compagnon VOF Thialfweg

Sportbegeleiding

1997              Winter Universiade Chongu Muyu Korea
1996 - 2006   Fysiotherapeut KNHB Nederlands heren hockey elftal Olympische Spelen Sydney 2000
2004              Voorbereiding Olypische Spelen Athene
2006 - 2008   Fysiotherapeut KNSB Shorttrack
2006 - 2008   Turncentrum Heerenveen (Sportstad Heerenveen)
2009 - 2014   Bondsfysiotherapeut KNSB Jong Oranje
2009 - heden Fysiotherapeut verbonden aan CTO Heerenveen
2015              Fysiotherapeut Nedskiv begeleiding Freestyle Snowboarders

2016 - heden Fysiotherapeut Rugby Academy Noord Oost (RANO)

Erkend door NOC*NSF in ondersteuning A-status Topsporters

 

portret erik veen gemser fysio heerenveenErik Veen

Fysiotherapeut en Personal trainer

Opleidingen:

2014-2018 Hanze Hogeschool Groningen | Fysiotherapie bachelor of science

2017 Overload worldwide | TOP A Trainer

2010 National Acadamy of Sports and Medicine| Optimal Performance Trainer

2006-2010 CIOS Heerenveen | Fitness trainer A- B- & Personal training